pihapiiri

Ryhmille

Ohessa ryhmätarjouksiamme yli 20 henkilön ryhmille. Olemme innoissamme rakentamassa kanssanne mieluisaa retkiohjelmaa!

OI IHANA TOUKOKUU –
ELÄMYSPAKETTI MIKKELIN TEATTERIIN JA TERTIN KARTANOON 47.90€/hlö

Sis. Teatteriliput ja teemaruokailun.  Ilmassa on kevään raikkautta, alkukesän lämpöä ja rakkautta. Larkinin perhe ottaa  elämän vastaan sellaisena kuin se sattuu vastaan tulemaan. Verovirkailijankin maailma järkyttyy, kun perheen vanhin tytär kietoo hänet pikkusormensa ympärille…Lähde mukaan nauttimaan umpiboheemin Larkinin perheen hyväntuulisesta seurasta Mikkelin teatteriin ja herkuttelemaan teemamenulla Tertin kartanoon ennen tai jälkeen näytöksen. Hinta voimassa ryhmille ennakkovarauksesta 10.2.-12.5.2018.
LUE LISÄÄ ELÄMYSPAKETISTA»

KÄSITYÖMATKA SAIMAALLE  25€/hlö
Käsityötaitajat Saimaalla toivottavat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan paikallisiin kädentaitoihin ja tekemään ostoksia persoonallisista kohteistamme. Ihastu mosaiikkiin ja lampaanvillaan sekä kruununa ruokaile tunnelmallisessa Tertin kartanossa. Hinta voimassa ryhmille ennakkovarauksesta toistaiseksi läpi vuoden ma-pe. LUE LISÄÄ KÄSITYÖMATKASTA»

TERTIN KARTANON TEATTERIMENU 24.90€/hlö
Tervetuloa nauttimaan kartanon teatterimenu ennen tai jälkeen teatteriesityksen. Menutarjousta voit yhdistää myös taidenäyttely-, museo- tai/ja konserttivierailuun. LUE LISÄÄ TEATTERIMENUSTA»

 TERTIN KARTANON PUUTARHAKIERROS 5€/hlö
Opastetulla kierroksella kuullaan tarinoita kartanon puutarhasta, vieraillaan salaisessa puutarhassa, 1800-luvun puutarhassa ja kartanon muotoon- ja väreittäin istutetussa hyötykasvitarhassa. Hinta voimassa ryhmille ennakkovarauksesta toistaiseksi toukokuusta syyskuulle. Kierroksen kesto n. 1h. Lisäksi suosittelemme varaamaan aikaa ostoksille.

Lisäohjelmaa puutarhakierrokselle:
Ahkeruuskahvit +8.90€/hlö
Yrttitarhan lounas +19.95€/24.90€/hlö
Kartanon yli 50 makuelämyksen kesäpöytä +43€/hlö

YLI 50 MAKUELÄMYKSEN PITOPÖYTÄ KARTANOLLA ALKAEN 43€/hlö
Kartanon kuuluisa pitopöytä katetaan päivittäin kesällä ja pikkujouluaikaan, sekä ennakkovarauksesta ryhmille ympäri vuoden.

”PÄIVÄ KARTANOLLA” OHJELMALLINEN KOKOUSPÄIVÄ 76€/hlö
Kokoustilan tilavuokra klo 9-16 (kartanon päärakennuksen sali)  Aamukahvit ja talon herkkuleivät kartanolla, Kartanokierros 30min. Lounas kartanon sesongin pitopöydästä, Iltapäivän kakkukahvit, Vanhojen esineiden tunnistuskilpailu 45min. Kokoustilassa käytettävissänne videotykki ja fläppitaulu. Hinta voimassa 2.1.-15.6.2018,ennakkovarauksesta.

KULJETUSTARPEITA RYHMILLE?
Suosittelemme kysymään tarjousta ryhmäkuljetuksesta Savonlinjalta puhelimitse 020 141 5505. Tutustu lisää Savonlinjaan» 

Share on FacebookShare on Google+Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this page